Sonoff

Viitorul urbanismului îl reprezintă tehnologia caselor inteligente. Această schimbare majoră pe orizontul arhitecturii și culturii orașelor însă va avea un impact pozitiv asupra tuturor industriilor.

Nu trebuie decât să aruncăm un ochi pe investițiile americane în tehnologiile inteligente și vom înțelege magnitudinea acestei schimbări. Studiile arată că industria IOT va depăși 300 de miliarde USD în 2020. Unul dintre pionii importanți ai acestui val de tehnologie inteligentă este Sonoff, un brand care imbină calitatea cu accesibilitatea și pe care noi îl promovăm pe site-ul nostru.

Sub sloganul Don’t need to tell Sonoff products what to do , acest brand oferă o varietate de dispozitive inteligente, de la întreruptoare tactile la senzori și prize ideale atât pentru locuințe cât și pentru spații office, instituții. Dispozitivele semnate Sonoff oferă compatibilitate cu alte sisteme inteligente, ceea ce îți oferă libertatea de a combina brandurile și protocoalele între ele.

Switch-uri inteligente DIY

Spre deosebire de alte intrerupătoare inteligente, produsele Sonoff sunt concepute cu un design minimalist in minte, putând fi cu ușurință camuflate dacă asta dorești. Modele includ atât formă dreptunghiulară cât și pătrată și sunt prevăzute cu un tipar de iluminare scăzute ce modernizează aspectul camerei șți oferă un ghid pe intuneric.