Prizele WiFi

Un gadget nu poate fi caracterizat decât de impactul pe care îl are asupra vieții noastre de zi cu zi și de modul în care acesta reușește să ne reducă stresul și timpul folosit ineficient. O priză wifi este unul dintre cele mai bune upgrade-uri pe care le poți face locuinței tale.

Gama noastră de produse de tip priză wifi include tehnologii aplicate unor produse de calitate superioară. Aceste prize inteligente pot fi foarte ușor controlate de la distanță făcând posibilă activarea și dezactivarea după bunul plac pentru a eficientiza consumul de energie.

De ce o priza wifi este un upgrade obligatoriu?

Majoritatea prizelor wifi de calitate sunt compatibile cu Google Assistant sau Amazon Alexa. Acest lucru va putea transforma atomsfera locuinței tale dintr-una normală într-una tehnologizată și avansată din punct de vedere al performanței. Nu numai că vei putea să oprești priza oricând îți dorești, dar conectând aceste gadget-uri la ecosistemul tehnologic creat de Google sau Amazon vei putea să oprești sau să pornești prize doar utilizând comenzi vocale.

Te vei bucura de un confort sporit și de o locuința inteligentă.

Tu faci regulile de consum

Da, este locuința ta și trebuie să poți controla tot ce se întâmplă din punct de vedere al consumului de energie. Cu ajutorul aplicației de pe mobil, o priză wifi poate să functioneze după anumite rutine și tipare. Puteți să personalizați programele de funcționare pentru fiecare priză în parte. Puteți opri toate prizele din casă pe timpul nopții pentru a fi siguri ca niciun kw nu se consuma fără a fi nevoie.

Cu ajutorul unor prize inteligente vei putea controla eficient consumul tuturor electrocasnicelor pe care le ai conectate în locuința ta. Vei dori să poți face acest lucru deoarece un electrocasnic care este băgat în priza dar nu este folosit tot provoacă pierderi de curent. În astfel de situații ajung cei care dețin de exemplu un cuptor cu microunde. Acesta este folosit doar de câteva ori pe zi deși el sta în permanență conectat la o priză. Cu ajutorul unei prize inteligente, vei putea opri accesul electrocasnicului la curent într-un mod rapid și eficient.

Control de la distanță

Cu ajutorul controlului la distanță, vei putea să fii prezent în interiorul locuinței chiar și când ești plecat. Vei putea accesa alimentarea fiecărei prize, iar atunci când vei dori, vei putea să le dezactivezi doar printr-o simplă atingere de buton de pe telefonul mobil.