Livolo

Livolo este un brand născut în Orientul indepartat dintr-o pasiune pentru smart technology. Cu un palmares impresionant de recenzii pozitive și o gamă largă de întrerupătoare tactile, produsele Livolo sunt amestecul perfect între confort, modernitate, eficiență și tehnologie. Livolo dorește să aducă tehnologia întrerupătoarelor tactile în casele tuturor celor ce preferă confortul și minimalismul în defavoarea clasicelor și anostelor întrerupătoare din plastic. LIVOLO a reușit să gândească și să materializeze un „comutator” revolutionar si inovator care a ridicat conceptul de smart home la alt nivel. Rezumat la câteva cuvinte, LIVOLO înseamnă case aduse în contemporaneitate.

Ce produse se află sub umbrela Livolo

Echipa LIVOLO se specializeaza pe comutatorul de perete, sau intrerupator mai bine zis, ajutându-te să controlezi mai eficient și mai inteligent iluminatul din casa ta. Sistemul inteligent de inovare va imbina perfect stiința, tehnologia, arta în asa fel încat clienții LIVOLO să se bucure de o experiență cu totul și cu totul nouă. Livolo transformă din harta mondială într-o hartă înstelată, fiind brandul responsabil pentru iluminarea multor locuințe, instituții sau cladiri private, satisfăcând cerințele și nevoile clienților din toate colțurile lumii. Produsele LIVOLO au adoptat si functioneaza în conformitate cu standardele ROHS, CE si alte certifcate ale tertelor parți din străinătate.

Brandul LIVOLO este un nume recunoscut pe piața mondială de aparataje electrice. In prezent, in Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Australia, Asia si alte regiuni, brandul se numără printre cele mai respectate companii high-tech. Motivul pentru care susținem produsele Livolo și vi le recomandăm pentru dezvoltarea unei casei smart îl reprezintă scopul acestui brand ce se pliază pe scopul nostru: oferirea de idei și produse noi, produse inteligente care vor potența confortul și eficiența locuințelor de pretudindeni. Vestea bună este că firma noastră nu se limitează la statutul de distribuitor, ci suntem specilizații pe montaj, proiectare și putem customiza soluții smart pentru bugetul tău.

Politica Livolo

Cu un palmares generos de produse certificate CE și IE, LIVOLO este candidatul perfect pentru atât pentru cultura corporatistă cât și pentru locuințe, imbrățisând un design versatil și minimalist. Filosofia sa de design este inovatoare si se axează pe filosofia Less is more, priotizând calitatea, tehnologia și mediul inconjurător. Standardul înalt de producție nu pierde din vedere și nu sacrifică importanța produselor eco și prietenoase cu mediul.

LIVOLO înseamnă o investiție inteligentă pe termen lung care are rolul de a simplifica și a eficientiza modul tău de viață, acordând atenție acelor detalii care fac diferența.