Kinetic Energy

Un Întrerupător Wireless, indiferent de compania care îl produce, este emblema avansului tehnologic avându-ne pe noi împreună cu locuințele noastre ca martori. Principalul obiectiv al acestor minunății tehnologice este de a ne eficientiza și ușura modul în care trăim sau mai exact, modul în care iluminăm.

Principiul de bază al unui întrerupător Wireless este de o simplitate uimitoare, acesta este și motivul pentru care prețurile sunt foarte accesibile. Poți face un upgrade inteligent locuinței tale într-un mod simplu, rapid și ieftin.

De ce te vei îndrăgosti de un Întrerupator Wireless?

Fiind o piesă tehnologică inteligentă, un întrerupător inteligent nu te va mai pune în postura complicată de a avea nevoie de fire conectoare, baterii sau obligația altor compromisuri. Iată care sunt avantajele unei case echipate cu întrerupătoare wireless:

Controlul este la distanță

Vei putea controla într-un mod eficient toate luminile din interiorul sau exteriorul locuinței fără a mai fi nevoie să depui un efort pentru acest lucru. Chiar cu ajutorul unui telefon mobil, poți aprinde lumina pe hol sau în orice altă cameră, de la distanță. Dacă ai uitat să stingi lumina la plecare, nu va mai fi nevoie să te intorci pentru a o stinge. Poți face acest lucru tot prin controlul de la distanță.

Programează-ți eficiența

Cu ajutorul acestor întrerupătoare inteligente vei putea să creezi tipare astfel încât să fii sigur că economisești atunci când trebuie. De exemplu poți seta ca lumina să se oprească atunci când trebuie să îți duci copilul la școală sau atunci când ai musafiri și probabil ai lumina aprinsă în toată casa.

Să nu mai vorbim despre eficiența de care dau dovada atunci când funcționează împreună cu alte gadget-uri. Dacă vei conecta un întrerupător inteligent la un senzor de mișcare, lumina se va aprinde și se va stinge atunci când primește informații de la detectorul de mișcare.

Posibilități nelimitate

Posibilitățile chiar sunt nelimitate atunci când tu decizi cum vrei să trăiești. Consumul și economia sunt în mâinile tale. Poți avea montate astfel de întrerupătoare în toată locuința, toate vor putea fi controlate de pe o singură aplicație favorizând confortul și eficiența.

Le găsești pe toate aici