Broadlink

Interconectivitatea este cuvântul cheie al ultimului deceniu. Pentru pasionatii de tehnologie, interconectivitatea este mai ușor de accesat ca niciodată in prezent. Dispozitivele IoT se află in plină ascensiune, atingând toate industriile moderne. Printre cele mai populare companii de high-tech care promovează valul de automatizare se numără și Broadlink, a cărei specialitate este research and development, producția, vânzarea și distribuirea de servicii soft și hardware.

Aceștia sunt responsabili pentru produse BroadLink wireless, platforma cloud computing și aplicația mobilă proprie. Pe scurt, Broadlink este soluția complexă și accesibilă pentru o casă inteligentă pe care să o poți controla din buzunar.

Cele mai cunoscute produse BroadLink

BroadLink are un număr impresionant de produse compatibile cu aplicația sa, multe dintre ele regăsindu-se pe site-ul nostru, produse precum întrerupătoarele cu control de pe telefon pentru 1/2/3 canale.

Un alt produs cu o reputație solidă este BroadLink RM-Pro în formă triunghiulară. Acest smarthub necesită conectarea directă la o sursă de alimentare (o priză de perete / computer) printr-un cablu Micro USB. Este un produs de dimensiuni reduse, ușor de camuflat ceea ce mărește șansele de a-i găsi un loc oriunde în casă și de a-l integra în decor. Odată ce dispozitivul este conectat, configurația se face prin aplicația pe care o găsiți în magazinul de aplicații (iOS / Android) – veți conecta unitatea la rețeaua locală Wi-Fi 2.4GHz și apoi veți alege diferitele dispozitive pe care doriți să le utilizați controlați-le și adăugați-le unul câte unul.

Superioritatea produselor Broadlink

Produsele Broadlink sunt însoțite de certificate ROHS, CE și întrunesc toate criteriile de conformitate și calitate, la fel ca toate celelalte produse de pe site-ul nostru.

Promovâm superlativele IoT, produse care funcționează impecabil și pe care le recomandăm oricărui vizionar pasionat de viitorul caselor inteligente. BroadLink este recomandarea noastră pentru o variantă accesibilă și performantă de brand IoT.